Mjøsbyene

Velkommen til NJK Lokalavdeling Mjøsbyene

Velkommen til NJK Lokalavdeling Mjøsbyene


Webredaktør
Nils-Kristian Møller

Norsk Jernbaneklubb arbeider aktivt for bevaring og drift av museumsjernbaner samt bevaringsverdig, normalsporet jernbane­materiell. Vi driver også med annen jernbanerelatert virksomhet, blant annet medlemsturer til interessante steder, fotografering og modelljernbane, og vi har et aktivt forum for jernbaneinteresserte her på internettet.

Lokalavdeling Mjøsbyene består av de av NJK's medlemmer som bor eller sogner til "innlandet", det vil si det meste av Hedmark og Oppland. Hvis du vil bli medlem hos oss, finner du vårt innmeldingsskjema i menyen til venstre. Har du spørsmål om virksomheten vår kan du sende oss en epost. Adressen er mjosbyene@njk.no. Vi håper å se deg på arrangementene våre.

Medlemsinformasjon

Årsmøte 2017

Søndag 12. februar kl 1500 på Rudshøgda

Lokalavdeling Mjøsbyene avholder årsmøte søndag 12. februar 2017, kl 15:00 på gjestgiveriet (vegkroa) på Rudshøgda (E6). Vi tar en pause i løpet av møtet for å spise. Gjestgiveriet har bl.a. middagsbufé til ca. kr 250,-. Med plassering på Rudshøgda håper vi på større oppslutning fra våre medlemmer i Oppland.

Se innkallingen...

Medlemsinformasjon:

Vi ønsker å høre fra deg

Vi ønsker idéer og innspill til aktiviteter vi kan arrangere i løpet av året eller neste år. Ta kontakt hvis du har noen tanker om dette. Bruk vårt kontaktskjema eller send en melding til klubbens epost-adresse: mjosbyene@njk.no.

Hjemmesiden er mottakelig for notater og bilder fra gjennomførte aktiviteter. Bilder og tekst kan sendes til webmaster.mjosbyene@njk.no.
 

Har du epost-adresse?

Styret sender ut medlemsinformasjon pr. epost til alle medlemmer som har oppgitt sin epost-adresse, og pr. vanlig post til de øvrige. Porto og kopiering utgjør en vesentlig del av klubbens administrasjonsutgifter, så vi ber derfor alle som har tilgang til epost og ikke har oppgitt sin epost-adresse til klubben tidligere, om å gjøre dette. Bruk vårt kontaktskjema eller send en melding til klubbens epost-adresse: mjosbyene@njk.no. Dette gjelder også ved endring av epost-adresse. Klubben forplikter seg til ikke å gi adressen videre til utenforstående.
 

Vi får epost i retur

Ved våre utsendelser får vi stadig noen returmeldinger som sier at meldingen vår ikke er kommet frem på grunn av at epostadressen ikke finnes eller epostkassen er full. Har du ikke fått epost fra oss på en stund, kan det være lurt å sende oss en melding, så skal vi sjekke om vi har riktig adresse i vårt register.

Månedens bilde

Månedens bilde

Denne serien stoppet dessverre opp i april-mai 2016 og har ikke kommet igang igjen. Du kan se alle bildene som er valgt ut til publisering fra 2004 til 2016 ved å klikke på bildet eller linken under.

forsidebilde

Fotografen har fanget BM 93 nr.93.15 i tog nr. 2386 nord for Rena i flott vårvær 11. april 2016. Bildet er hentet fra Forumet Stasjonen og er postet av Knut Eidsæther.

Se dette og tidligere utgaver av Månedens bilde...