Informasjon –  Kulinariske togreiser

Se vår hovedside for informasjon

 

Norsk Museumstog pr definisjon kun er leverandør til Norsk Jernbanemuseums Trafikkenhet og vi er underlagt det regelverk som til en hver tid gjelder der.

Parallelt med å tilrettelegge for kjøring av historiske tog jobbes det for fullt med å få alt annet på plass - oppgradering av oppstillingsspor, oppgradering av vogner og lok - og ikke minst få opp å stå en ny organisasjon som kan ta seg av driften av togene våre - Historiske Togreiser.

For å etterkomme etterspørselen arbeides også med å øke tilbudet på 1.klasse. Vi har nettopp fått godkjent for drift nok en kombinert 1.klasse- og serveringsvogn. Denne vognen er levert i 1915 fra Strømmens værksted til NSB som 3. klasse og innredet som delvis kopi av 1.klassevogner levert til Bergensbanen i 1912 og Raumabanen i 1926.

Kulinarisk samarbeider vi på våre tog med Sult-restaurantene. Første avtale inngått i 2008 - og avtalen er videreført .

Kulinariske togreiser er et felles konsept mellom Sult TOG AS og Norsk Museumstog og har blitt en meget vellykket satsing.

 

http://www.aftenbladet.no/nytte/livsstil/1321294/Togmat_skal_trekke_turister.html


Satsingen på Kulinarske togreiser har vært et meget vellykket konsept, svært mange reisende er veldig fornøyde og både Sult og Norsk Museumstog er svært tilfreds med responsen fra publikum.

Sult og Norges museumstog skal sammen  gjennom konseptet "Kulinariske togreiser" tilby spennende og uvante reise opplevelser med mat og drikke av høy kvalitet for både bedrifter og privat personer som ønsker en reiseopplevelse som ingen andre kan tilby. I eierne bak Sult har vi funnet folk som har sansen for de "glade 1920 og 30-årene", det "raffinerte, swingmusikk og promenadeorkester" - ja, sannsynligvis kan det ikke bli bedre for våre gjester og for alle oss som jobber med dette.

Mer informasjon om kulinariske togreiser finnes her  Historiske togreiser

For å få mer informasjon om hva Sult kan tilby ombord på toget ta kontakt med Sult  bookingkontor på 67 10 99 70 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.